Saturday, September 15, 2012

Rüyada Cam Kırmak

Rüyada görülen camın azı ve çogu geçici bir üzüntüdür. Çünki cam çabuk kırılır.
Camdan yapılmış eşek görmek ,güzel bir işe veya bekarsanız kısmete yorulur. Camın kırıldıgını görmek bir ugursuzluktan kaçınmaya işaret eder.
Cam silmek veya parlatmak eşler veya sevgililerin birbirlerini sevmeye ,memur iseniz terfi almaya veya ticarette kazancın artmasına yorulur. Kirli cam huzursuzluktur.
Rüyada cam görmek aydınlıga işarettir. Rüyasında bir pencere önünde oldugunu ve camdan dışarı baktıgını görmek bir yolculuga veya bir yazlıga gitmek istedigine ; pncerde camın olmadıgını vekırık oldugunu görmek ,mahkemede bir davası olduguna ve bu davanın aleyhine sonuçlanacagına; kırk bir camın parçalarını yerden topladıgını görmek halka yarar bir iş için onlara yardım edecegine işaretir.
Cam aynı zamanda aslı olmayan şeylere de yorumlanır. Rüyanızda pencerenize cam taktıgınızı görmek aslı olmayan bir haber alarak şaşıracagınıza delalet eder. pencerenizin camı kırılarak parçalarının etrafa dagıldıgını görmek işittiginiz bir yalan sözün sonradan aslı olmadıgını ve olayın dedikodudan ibaret oldugunu ögreneceginize işarettir.

No comments:

Post a Comment